Strona główna » SCRAPBOOKING » Narzędzia do scrapbookingu » Mata do embossingu, wytłaczania [78-263-01]
Dla jednostek budżetowych oraz samorządowych oferujemy możliwość zakupu z odroczonym terminem płatności FV do 14. dni.
 

 
mata piankowa do scrapbooking i cardmakingu

Mata do embossingu, wytłaczania [78-263-01]

Rayher

Dostępność: Aktualnie niedostępny - oczekiwana dostawa

Numer katalogowy: 78-263-01

Stan magazynowy:

Grubość: 6 mm

Cena dotyczy: 1 szt.

Wymiary: 31 x 31 cm

Kolor: czarny

Cena: 14,61 zł

Chwilowo niedostępny

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Informacje szczegółowe o produkcie: Podkładka piankowa do embossingu

  • producent: Rayher
  • wielkość: 31x31x0,6 cm
  • materiał: pianka poliuretanowa
  • zastosowanie: scrapbooking, embossing, tworzenie kwiatów z foamiranu
     

Elastyczna mata piankowa do embossingu jest idealnym pomocnikiem do wytłaczania papieru lub folii. Wykonana z tworzywa o odpowiednim stopniu wytrzymałości i elastyczności pozwala wygodnie wytłaczać wzory za pomocą dłutek do embossingu, rysika lub kości introligatorskiej. Grubość 6 mm zapobiega zniszczeniu blatu stołu lub biurka, na którym pracujemy i jest idealną wysokością roboczą dla dłoni. W celu ograniczenia zużycia maty można pracować pozostawiając ją w opakowaniu foliowym. Doskonale się również sprawdzi podczas formowania  kwiatów z foamiranu lub papieru. Wytłoczone na papierze dekoracyjnym lub folii motywy możemy przykleić do kartki z życzeniami wykonanej z papieru do scrapbookingu lub wykorzystać jako przywieszki do prezentów. Niezastąpiona podczas pracy z szablonami do tworzenia eleganckich opakowań na prezenty.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu